Полицейска операция започна в началото на седмицата, като действията на униформените

...
Полицейска операция започна в началото на седмицата, като действията на униформените
Коментари Харесай

Пътна полиция ще проверява за висока скорост по пътищата в България до неделя

Полицейска операция започна при започване на седмицата, като дейностите на униформените са ориентирани към контрола на скоростта. Действията ще продължат до края на седмицата, т.е до неделя.

Такава профилирана полицейска интервенция се организира освен на територията на България, само че и в целия Европейски съюз. Тя е под егидана на европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL.

В последния почивен ден хиляди хора потеглят по противоположния път към огромните градове

“В рамките на петъчния ден ще се организира 24-часов маратон за скорост. През целия ден ще има извънредно засилени инспекции за скорост ”, декларира в изявление пред БГНЕС Станислав Савов от Министерство на вътрешните работи. Той акцентира, че полицейската интервенция се организира на територията на целия Европейски Съюз и по тази причина водачите би трябвало да са изключително деликатни.

По отношение на полицейските дейности, които бяха извършени в почивните дни към Великден, Станислав Савов отбелязва, че полицейските екипи са ревизирали към 50 000 моторни транспортни средства и са съставили над 13 000 документа на водачи, които са нарушили разпоредбите за придвижване по пътищата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР